GLOSA: Nolanův Dunkerk

31.03.2017

   O tom, které filmy patří letos mezi ty nejočekávanější by se dala vést asi hodně velká diskuze. Sto lidí, sto chutí, a tak by šel vytořit pro letošek i po uplynulých třech měsících seznam opravdu hodně dlouhý.

   Nolanův Dunkerk, ale rozhodně patří mezi ně. Tento režisér, který už skoro před dvaceti lety se svým Mementem přišel jak blesk z čistého nebe, ještě nešlápl vedle. A nyní se k nám dostává velmi zajímavá zpráva, která jasně dokazuje, že Nolan si opravdu chce natočit svého "Ryana".

   Na právě probíhajícím Cinemaconu byl totiž návštěvníkům puštěn klip v IMAXovském formátu (není to poprvé, kdy Nolan zvolil takové promo ke svému filmu) a ohlasy, které ve většině mluví o velmi intenzivním zážitku tak říkají vše. Doplním ještě, že po skončení se údajně konala největší "standing ovation" na události.

   Takže pokud Vás Dunkirk z nějakého důvodu doposud míjel, zbystřete. 20. červenec, kdy vtrhne do českých kin, se blíží a já si myslím, že tohle bude stát rozhodně za to.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky