TÉMA: 40th Star Wars Celebration 4/4

18.04.2017

    Poslední den Star Wars Celebration Orlando 2017.

DEN 4

    Čtvrtý a poslední den oslav Star Wars Celebration nebyl už na události kdovíjak nabitý. Nesl se spíše v uvolněném duchu a především na moderátorech a účinkujících už bylo vidět, že po třech dnech jsou na pokraji svých sil, a to především hlasových.

   To ale neznamená, že se vůbec nic neodehrálo. Hned první velmi zábavnou událostí byl panel These Are The Droids You Are Looking For, který byl věnován droidům v sáze, nechyběl zde opět svérázný Andrew Daniels (C-3PO), který je ve světě Hvězdných válek nejvíce se vyskytujícím hercem (počítáno i dabingy v animovaných seriálech), přidal se i Alan Tudyk (K-2SO) a celý panel se nesl ve velmi zábavném duchu (ostatně stejně jako panel věnovaný samotnému 3PO předchozí den). Uctěna byla i památka Kennyho Bakera, kterého jsme sice ve filmech vidět osobně nemohli, ale svůj čas strávil na plátně uvnitř všemi milovaného androida R2-D2.

   Před posledním hlavním panelem, se ještě na kus řeči s moderátory zastavil Dave Filloni a pak už přišel na řadu poslední panel Mark Hamill Himself, na jehož hlasivkách se poslední dny podepsaly asi nejvíce, ale ani to mu nezabránilo, aby své fanoušky slušnou hodinu bavil a projevil úctu, kterou si zasluhují.

   Pak proběhlo ještě několik rozhovorů, z nichž nejzajímavější byl asi poslední projev Iana McDiermida, který pro fanoušky naposledy předvedl hlas Imperátora.

   Na samotném závěru pak proběhla ukončovací ceremonie, kde pořadatelé poděkovali všem zúčastněným a fanouškům, připomněli, co všechno se odehrálo a promítli velmi povedené závěrečné video se sestřihem toho nejlepšího z posledních dní. 

Stream z posledního dne

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky