CASTINGOVÉ NOVINKY: Uncharted

23.05.2017

   Poté co Sony minulý týden oznámilo velkou castingovou novinku v podobě obsazení Venoma Tomem Hardym, pro nás tento týden mají další celkem zásadní castingové oznámení, které ovšem budí spíše rozpaky než cokoli jiného.

   O filmovém Uncharted už se mluví hezkých pár let a poté co z režisérské sesle odstoupil Joe Carnahan nahradil ho Shawn Levy, který má zatím zkušenosti spíše v komediálním žánru. To už víme každopádně víme docela dlouho. Teď u fanoušci ale přecijen trošku netrpělivě začali vyhlížet, kam se celý projekt posune a kdo bude hrát titulního hrdinu Natea Drakea. Skloňovalo se jméno Nathanea Fillona (který je mu dost podobný) nebo Bradleyho Coopera. V Sony se totiž pravděpodobně rozhodli jít celkem nepravděpodobnou cestou a do hlavní role oznámili Toma Hollanda, který má ztvárnit mladého Drakea. Příběhově se má jednat o Drakovo setkání se Sullym (který ve filmu jistě sehraje důležitou roli a jeho casting je neméně důležitý), tedy část příběhu z Uncharted 3.

   Otázkou je, jestli je tohle opravdu dobrá volba pro start nové filmové frančízy a prosadit se s touhle vizí nebude snadné. Každopádně jestli se očekávání fanoušků zchladí už takto na začátku, výsledek by pak mohl i mile překvapit. A další možností samozřejmě může být to, že se v Sony rozhodli jít ve dvou časových rovinách a dospělého Drakea se přecijen dočkáme. U Batman začíná bylo také nejdříve oznámeno jméno  Guse Lewise, který hrál mladého Bruce Waynea a čekalo se, že bude mít ve filmu větší prostor než ve finále měl.

   Každopádně tohle e celkem odvážný krok, uvidíme, co přinesou další zprávy. Každopádně pokud by měl Tom Holland být součástí další frančízy kromě Spider-mana, rozhodně mu to nějakou tu starpower získá.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky