TÉMA: 40th Star Wars Celebration 3/4

17.04.2017

   Třetí den oslav se nesl zejména ve znamení seriálu Star Wars Rebels a vydání nové hry Battlefront II. Na samostatné panely pak zavítali Billy Dee Williams a Anthony Daniels a jako poslední přišla napořad dne rozhlasová hra.

DEN 3

   Ještě před hlavními panely na menší interview zavítali Felicity Jones (Jyn Erso) a Forest Whitaker (Saw Gerrera), oba z Rogue One: Star Wars Story. Poté se ještě jednou objevil Hayden Christensen, aby se ještě jednou ukázal před fanoušky a vysvětlil, jak je to skutečně s jeho vztahem s pískem.

   Po těchto a několika dalších rozhovorech se rozjel první hlavní sobotní panel Star Wars Rebels. Na tomto panelu jsme mohli vidět opět Dave Filloniho (což byl nejčastější návštěvník napříč všemi panely), tvůrce tohoto animovaného seriálu a většinu z hlavních představitelů (resp. jejich hlasů). Došlo tady k jedné zajímavé záležitosti, a tou byla snaha jedné herečky prozradit něco z nadcházející řady a sama pochopila, na jak tenký led se pustila, navíc kdy Filloni seděl vedle ní a pečlivě poslouchal, kam až hodlá zajít. To bylo klasické Star Wars mlžení v přímém přenosu a bylo to opravdu zábavné. Kromě toho byl promítnut samozřejmě trailer na čtvrtou řadu tohoto seriálu, který Dave Filloni doplnil poznámkou, že tento příběh hodlá řádně uzavřít, aby se nestalo to samé, jako u Klonových válek a proto bude čtvrtá řada Povstalců poslední.

   Po tomto panelu jsme mohli vidět další dva zajímavé rozhovory. Tím prvním byl rozhovor s Kelly Marií Tran, která bude hrát v The Last Jedi novou postavu Rose a v tomto krátkém rozhovoru můžeme vidět, jaké je střeštiprdlo (za tohle slovo se omlouvám, ale když si to pustíte, tak sami těžko budete hledat jiný výraz). Program pak pokračoval rozhovorem s představitelem Chebaccy Petrem Mayhewem, na kterém se už sice podepsal jeho věk, ale stále je v něm vidět zápal pro věc a dokonce si neodpustil jednu trefu do Str Treku.

   Dalším velkým panelem byl pokec s Billy Dee Williamsem, představitelem Lando Calrissiana, který se nesl v poklidném duchu a v rukou ho měl především moderátor Warwick Davis, který moderoval většinu panelů a odvedl opravdu dobrou práci.

   Překvapivě s bombastickým trailerem přišli poté borci z EA Dice na panelu Battlefront II. Tam jsme se dozvěděli, že vývojáři hráčům kromě multiplayeru nabídnou i singleplayerovou kampaň, která nám nabídne příběh velitelky elitní jednotky Impéria a propojení staré trilogie s novou. Toto bude doprovázeno i knihou Aftermath: Empire's End, která vypadá neméně zajímavě. Hra i kniha vychází před dalším filmem.

   Posledním krátkým rozhovorem, o kterém se zmíním a který proběhl v mezičase cosplayové soutěže, kterou tímto taktně přecházím, byl poslední rozhovor s Rayem Parkem, který stejně jako ve svém panelu první den stačil zablbnout a všechny fanoušky zvednout ze židlí.

   Předposledním velkým panelem byla show Anthony Danielse (C-3PO), která byla překvapivě hodně vtipná a patřila rozhodně k tomu nejlepšímu, co den číslo tři nabídl.

   Jako poslední byla fanouškům předvedena rozhlasová hra Smuggler's Revenge, která se odehrává těsně před Epizodou V a účastní je ji kromě Luka všechny hlavní postavy. Jestli Vám to angličtina umožňuje, tak rozhodně doporučuji ke shlédnutí. Jedná se o překvapivě hodně kvalitní a vtipnou zábavu.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky