CASTINGOVÉ NOVINKY: Fantastická zvířata a Deadpool

13.04.2017

   Zatímco jsem včera seděl v kině na Rychle a zběsile 8 (co na to říkám se můžete podívat tady), proběhly internetem hned dvě velmi zajímavé csatingové zprávy.

   Tou první z nich je obsazení záporáka v pokračování loňské (veleúspěšné) podívané Deadpool. Poté co se před několika týdny objevily concept-arty se znázorněním Brada Pitta, jako Cabela se to spekulacemi jen hemžilo. Nyní už je všem spekulacím ale konec.

   Cablea v pokračování hláškovacího maskovaného "hrdiny" uvidíme s tváří Joshe Brolina. Ten je jistě zajímavou volbou, ale to že hraje i záporáka v Avengers (a Strážcích Galaxie) Thanose nelze jen tak přehlédnout a opět svérázným způsobem na to poukázal Reynolds na svém twitterovém účtu, kde vyhlásil Deadpoolovo domovské studio 20th Century Fox.

   Druhá zpráva je rozhodně neméně zajímavá, protože jsme se dozvěděli, že mladého Albuse Brumbála v pokračování celkem překvapivého hitu Fantastická zvířata a kde je najít si zahraje Jude Law (ten akutálně údajně exceluje v prý výborném seriálu Mladý papež). Můžeme se tedy těšit na duel Law-Depp, což zní rozhodně zajímavě.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky