PÁR SLOV ÚVODEM

   Na těchto řádcích bych Vám rád pověděl pár slov o sobě a prozradil Vám, co mě vedlo k zavedení tohoto blogu.

Můj filmový život v kostce


   Už od útlého věku miluju filmy a vlastně tak nějak všechno, co je s nimi spojeno. Vždycky jsem se zajímal nejen o to, co se děje na plátně / televizi, ale i jak filmy vznikají, kdo všechno se na nich podílí, kdo jsou herci, kteří v nich hrají a jak je krucinál možné, že se ve filmovém světě může dít tolik báječných věcí?!

    Nikdy nezapomenu na první akční film, který jsem viděl na voiceoverované VHSce (RoboCop) a na to jak rozstřílejí Murphyho hned na začátku, aby se z něj robotický badass zabiják gaunerů, který se s ničím taky moc nepáře. Nezapomenu ani na svoji první návštěvu kina (Želví nindžové II). Obojí se odehrálo, když mi bylo méně jak pět let a nutno dodat, že oba filmy ve mně probudily lásku k filmu, která se během mého života jen vyvíjela a rostla.

   A protože nejen filmy jsme aktuálně (za)baveni, určitě se podívám na zub i některým seriálům. Současná televizní produkce je v současnosti na kvalitativním vrcholu (a nějaký čas toto období ještě trvat bude) a laťka, která byla kdysi nastavena seriály, jako Lost nebo "Čtyřiadvacítka" byla už několikrát překonána (i když zrovna 24  hodin zůstane v mém žebříčku rohodně na jedné z top pozic napořád, narozdíl od Lostů).

    Takže tolik ke mně a k tomu co Vás tu čeká. Přeji hezké počtení a díky za každou
zpětnou vazbu!

TT

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky